Info en links naar mesmeriseren, hypnose en telepathie (helderhorendheid)

Artikelen en algemene informatie:

 

* Historie en toepassingen van mesmerisme

 

Wikipedia, hypnose algemene informatie

 

Nederlandse vereniging voor hypnose

   (Hypnose bij kinderen heeft het meeste effect)

 

 

 

Mesmeriseren kan zelfs 'bruggen bouwen en herstellen'... :)

 

Franstalige links over mesmeriseren en hypnotische trance

 

Hypnotherapie - een 'verwante kunst' en echt leuk om eens uit te proberen

 

Vertalingen van het woord 'mesmeriseerder'

 

Nederlandse Vereniging voor Hypnotherapeuten 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

Gnosis over telepathie

 

Entiteiten passen zich aan de (levens-)omstandigheden aan (of 'niet-levende' entiteiten dat ook doen is voor de gnosist de 'missing link' en het 'ontstaans-mysterie'). Levende entiteiten (verder organisme genoemd) passen zich hoe dan ook aan, dat is door de wetenschap uitvoerig bewezen.

Als een organisme doorheeft dat haar lichaam ('het Huis') behoefte heeft aan (..of de kans krijgt om!...?) zich aan te passen dan zal het organisme er (haast als vanzelf) alles aan doen om die aanpassing zo snel mogelijk door te voeren. Langzaamaan veranderen wij zelf dus eigenlijk ons eigen lichaam. Iedere nieuwe 'generatie' mensen voelt aan waar ze meer of minder behoefte aan hebben. Mooi voorbeeld is natuurlijk het lichaamshaar van de mensen. Lichaamshaar bij mensen is de afgelopen millenia flink wat minder geworden, waarschijnlijk omdat iedere menselijke embryo al 'doorkrijgt' dat lichaamshaar niet/nauwelijks meer nodig is. Datzelfde geldt dus ook voor andere delen van ons lichaam. Kijk maar eens naar de 'kleine teen' van een mens, sommige van ons hebben nauwelijks nog een nagel op de kleine teen zitten.

 

Ons lichaam is zich op dit moment aan het afvragen of ze 'oren' eigenlijk nog wel nodig heeft op de lange termijn. Met alleen onze ogen zijn wij tegenwoordig namelijk ook in staat om een 'veilig genoeg' leven te leiden (gezien in het licht van bovenstaand evolutieproces).

Onze oren waren ooit onderdeel van onze 'overlevingsstrategie'. Wij - mensen - hadden ze hard nodig omdat onze ogen niet in staat waren om 'gevaar van alle kanten' tijdig te kunnen ontdekken, we konden (en kunnen) maar 1 kant opkijken. De flexibele nek boodt maar beperkt soelaas. Op dit moment gebruiken we onze oren vrijwel alleen nog maar om 'nonchalant te kunnen communiceren'. Als 'overlevings-zintuig' hebben we ze niet meer nodig. Langzaamaan ontdekt ons (etherische!) lichaam dat bepaalde onderdelen van een lichaam overbodig zijn of 'aangescherpt' moeten worden. Omdat de manier van communiceren door te praten en te luisteren voor ons nu en in de toekomst wel van belang zijn (we willen, kunnen en moeten in staat zijn om elkaar zo duidelijk mogelijk iets uit te leggen) is ons 'pad' naar telepathie (helderhorendheid, 'praten tegen elkaar zonder mond of oren') voor ons neergelegd; "De deur is geopend".

 

Mijn theorie over hoe mesmeriseren en hypnose nu al tot een telepatische band kan leiden

 

Mesmeriseren (en hoe het kan leiden tot een telepatische band (helderhorendheid) als er 'geluid' - aan 'de echo'/ of / 'de opening' die er onstaat tijdens het mesmeriseren - wordt toegevoegd).

 

De veiligste (en waarschijnlijke enige) manier om een 'aura-opening' te creeren dmv mesmeriseren is (waarschijnlijk toch de klassieker...) om allebei een 'slingerende' beweging voor je te zien (in het begin letterlijk, bijv. dmv een slingerende pendel, later zou je dat kunnen gaan 'beheersen' door je gewoon voor te stellen dat je die slingerende beweging voor je ziet). Het afsluiten van de 'hypno-sessie' kun je waarschijnlijk het beste doen door met de rug tegen elkaar te gaan zitten (ergens op de rug zit namelijk een drukpunt (chakra??.. 'knoop'??.. sorry, ik ben niet zo goed in de 'theorie' van dit gedeelte) voor het 'afsluiten' van de 'tijdelijk verstrengelde aura (eerder 'opening' genoemd) die door het mesmeriseren was gecreerd.

 

Meester in het mesmeriseren

Mesmeriseren is een vorm van hypnose waarbij via oogcontact een hypnose-band ontstaat. Het omkeren van de rol (de gehypnotiseerde 'veroverd' de tovenaar die tegenover 'm staat) tijdens een mesmeriseer-sessie is 1 van de hoogst haalbare doelen.

 

Volgens mij werkt het het beste als je als de moeder als eerste begint met het aanleren van het mesmeriseren. Een baby luistert vanaf de eerste dag al intens naar de ouders en rond de 9e dag beweegt de baby zijn ogen al richting geluid. Vanaf 2 weken herkent de baby de ouders en rond de leeftijd van 3 weken draait de baby zijn hoofd in de richting van een geluidsbron. De meeste baby's beginnen als ze een week of 3, 4 oud zijn met zelf geluiden te maken. Een pasgeboren baby heeft alleen scherp zicht op een afstand van ongeveer 20 tot 25 centimeter. Vanuit de literatuur is (weliswaar nogal verborgen...!!!..) overgedragen dat vanaf 40 dagen (zie; 40 dagen vasten, 40 dagen in de woestijn en voor de dromers onder ons, de 40 rovers. Kortom de eerste 40 levensdagen is ieder kind nog 'vrij' ) na de geboorte van het kind tot ongeveer het 4e levensjaar (..begint ook met een 4...) een kind in staat is om een 'anker' te 'inhaleren' door het anker aan te leren tijdens een 'mesmeriseer-sessie'. Het kind zal het 'anker' zo diep in zichzelf opnemen dat het als het er op aan komt zichzelf altijd weer uit regressieve toestand kan halen. Als het kind een jaar of 5 is heeft 'sleutelen aan de aura totdat er een telepatische band met 'de moeder' ontstaat' geen zin meer omdat het 'bewustzijn' dan volledig tot het kind is doorgedrongen. Rond het 5e levensjaar is een kind zich zodanig bewust van zichzelf en zijn omgeving dat het niet meer met zijn 'aura laat rommelen'. Het kind kan dan natuurlijk nog wel 'onder hypnose' gebracht worden maar zal geen 'Groep-aura-krachten' meer 'aanraken'. Iedere vorm van 'hypnose' zal dan 'afrollen' binnen de reeds bestaande, bekende, 'paden'.

 

De grootste kans om succesvol een telepathische band te creeren is daarom om de moeder (diegene die de rest van zijn/haar leven als voogd voor het kind zal gaan zorgen) van het kind zelf het eerst 'ankerpunt' te laten maken en daarna als 'centraal punt' bij alle mesmeriseer-sessies aanwezig te laten zijn totdat het kind zijn eigen 'ankerpunt' kan vinden en kan 'draaien' om aan de 'Groep-Aura' toe te voegen. Het is erg belangrijk dat er tijdens iedere "aura-vergroting" een 'stopwoord' wordt afgesproken tussen de centrale persoon waar de aura om zal gaan draaien en alle anderen die tot aan dan toe 'warm in de aura' zitten waar 'aan gesleuteld zal gaan worden'. Dus als er 2 tegenover elkaar gaan staan die allebei een 'aura' hebben van meerdere personen dan moeten ze elkaar eerst ontmoeten en met zijn tweëen een stopwoord afspreken waar de rest niets vanaf weet.

 

Daarna - als het kind vertrouwd is geworden met het feit dat mensen elkaar soms in het bijzijn van anderen (soms zelfs nagenoeg onbewust) mesmeriseren - zou je het de vader (gespeeld door een 'andere groep' van mensen) van het kind kunnen laten proberen. Als het kind daar aan gewend is geraakt dan heb je in principe al een volleerd 'mesmeriseerder' van je kind gemaakt. Volgens mij is het mogelijk om d.m.v. het toevoegen van geluiden tijdens een 'mesmeriseer'-wedstrijd een telepatische band - op zijn minst - (misschien tijdelijk, maar toch....) te 'heractiveren' --> als er voldoende andere mensen in de buurt zijn die 1) ook van kinds af aan zijn opgegroeid met mesmeriseren en het 'overdragen van een stukje van je aura dmv hypnose' en 2) op dezelfde 'draaggolf' van het 'extra toegevoegde vertrouwde geluid van de moeder (bijvoorbeeld het geluid van zijn/haar moeder die een 'gong' (zoals bijvoorbeeld een dierengeluid ;) ) nadoet)' zijn 'afgestemd'.

 

Mesmeriserende Jezus Christus

  

 

Youtube videos:

Uitleg en guide voor astral projection

Guided meditation

Focus op geluid  (11-10-2017)

De oogspieren trainen

 

Een goede mesmeriseerder heeft sterke oogspieren nodig. Het trainen van je ogen doe je eigenlijk op dezelfde manier zoals je andere spieren van je lichaam traint. Zet de spieren die je wil trainen in beweging en herhaal die beweging een aantal keer. 

Het trainen van je oogspieren doe je door met je ogen een gecontroleerde beweging te maken en die te herhalen. Daarbij helpt het om je ogen ergens op te kunnen focussen zoals bijvoorbeeld een tekening met simpele golflijntjes en cirkeltjes.

ogen trainen om te mesmeriseren
Volg de lijnen met je ogen. 'Oude meesters' noemden dit 'De Zon'.

Train je ogen met de 'tekeningen' die de 'oude meesters' gebruikten.

 

Dit is 1 van de meest gebruikte manieren om je oogspieren te trainen. Volg met je ogen de lijnen van je hand. In dit geval moet je de donkere gedeeltes volgen. Als je dat snel genoeg doet dan zie je op een gegeven moment dat die 'donkere lijnen' een patroon vormen. In dit geval zul je zien dat 'de beeltenis' van een zonnetje met lichstralen ontstaat.

Volg de randen van je nagels. Je kunt bijvoorbeeld via de bovenkant van links naar rechts 'springen' en dan via de onderkant van de nagels weer terug naar het begin.
Volg de randen van je nagels. Je kunt bijvoorbeeld via de bovenkant van links naar rechts 'springen' en dan via de onderkant van de nagels weer terug naar het begin.
Ankh
De 'Ankh' oftewel het vraagteken. Ingewikkelde patronen zoals deze leer je jezelf het beste aan in volkomen 'ontspannen' toestand; dus bijv. net voordat je in slaap valt.

Regressie 

Kan wel eens voorkomen tijdens een 'trance-mesmeriseer-sessie', oorzaak en gevolg ervan begrijp ik zelf ook niet. Misschien treedt het verschijnsel vooral op als - tijdens 'niet-perfect-uitgevoerde 'mesmeriseer-sessies' - 1 van de aanwezigen 'schrikt' van een geluid. Volgens sommigen is een 'onvrijwillige' beweging tijdens een mesmeriseer ('sessie' of 'gevecht' waarbij je tegenover elkaar zit en elkaars 'meerdere' probeert te worden - dus een soort van 'spelletje' waarbij je het spel speelt wie de ander het snelst kan laten bewegen (net zoals kinderen soms doen door het spelletje te spelen 'elkaar aanstaren totdat de eerste wegkijkt') het perfecte moment om te proberen om een 'geluidsknopje' te activeren. Een 'geluidsknopje' is een specifiek geluid dat de speler al vanaf kindsafaan moet hebben geleerd en kan herkennen als zijnde afkomstig van z'n moeder (de moeder die 'm heeft leren te mesmeriseren). Als je je dan heel sterk focust op dat geluid en iemand anders die ook 'vertrouwd' is met dat geluid en die persoon is ook in de buurt (en zichzelf bewust is van het feit dat het mogelijk is om op deze manier telepathische krachten op te bouwen) dan kan een gezamelijke 'ontspannings-hypnose-sessie' leiden tot een moment van helderhorendheid.

Mesmeriseren, de leeftijd van het woord
De 'leeftijd' van het woord mesmeriseren. De 'werkelijke leeftijd' is ze is zo oud als Metusalem ;). Deze kennis is al heel oud maar het was de 'boodschappers' nog niet gelukt om het 'compleet naar deze zijde te trekken'. - nu wel, veel plezier ermee :)

+ ik hoop dat er mensen zijn die actief willen gaan experimenteren met mesmeriseren (ik denk dat er wel hypnotiseurs op internet te vinden zijn die daar al (..behoorlijk..) goed in zijn en je er het een en ander over kunnen leren) zodat het kan leiden tot telepathische banden met hun kinderen die zo goed 'gefinetuned' zijn dat ze in de toekomst kunnen leiden naar het volledig begrijpen van het verband tussen mesmeriseren en telepathie.